اخبار اسلایدی
سومین نشست شورای خیرین سلامت استان قزوین برگزار شد

سومین نشست شورای خیرین سلامت استان قزوین و انتخابات هیات مدیره با حضور جمعی از خیرین و نیکو کاران،سه شنبه هفتم دیماه سال جاری در حسینه امینی ها برگزار شد.
 در این نشست معنوی که حضرت آیت الله عابدینی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین و سید علی موسوی فرماندار قزوین نیز حضور داشتند،ابتدا نماز جماعت ظهر و عصر اقامه شد و سپس آیاتی از کلام خدا تلاوت گردید.
در ادامه جلال امینی مدیر عامل مجمع خیرین سلامت قزوین، گزارشی از فعالیت های دو ساله هیات مدیره مجمع خیرین را ارایه داد و سپس حاج آقا فدایی اسلام،نماینده ویژه مجمع خیرین سلامت کشور،ضمن ابلاغ سلام و دعای حاج آقا نیری دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور،فرایند برگزاری انتخابات را بر اساس آیین نامه مجمع تشریح نمود.
دکتر منوچهر مهرام رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین دیگر سخنران این مراسم بود که خیرین را سرمایه اجتماعی جامعه دانست و افزود:حضور خیرین سرمایه اجتماعی جامعه است که باید آن را حفظ کنیم.
دکتر مهرام با تاکید بر ضرورت دوام فرهنگ خیر در جامعه گفت: فرزندان این استان باید فرهنگ خیر را بیاموزند تا این فرهنگ در استان ماندگار شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین با اشاره به محدودیت های مالی دولت، حضور خیرین را در اجرای پروژه های حوزه سلامت ضروری دانست.
دکتر مهرام توجه به نیازهای واقعی حوزه سلامت را از سوی خیرین ضروری دانست و گفت
مجمع خیرین سلامت جایگاهی برای ساماندهی و تعیین مسیر خیرین است.خیرین نیازهای واقعی و محدودیت‌های دانشگاه علوم پزشکی را در انجام نیت خیر خواهانه خود مد نظر قرار دهند تا از اتلاف منابع جلوگیری شود.
دکتر مهرام ضمن برشمردن برخی نیازهای حوزه سلامت استان از جمله مرکز جامع درمان سرطان و بیمارستان
۷۰۰ تختخوابی از خیرین خواست برای انجام سریع این پروژه ها ورود پیدا کنند تا خیر و نفع این پروژه ها به مردم استان برسد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین در پایان از مدیرعامل و اعضای هیات مدیره مجمع خیرین استان به خاطر کارهای خوب صورت گرفته تشکر کرد.
 آیت‌الله عابدینی اظهار کرد: امروز اهمیت حوزه سلامت برای همگان واضح و آشکار است و توجه به حوزه سلامت در منابع دینی ما نیز بسیار تأکید شده است.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 53207144 تعداد بازديد زيرپورتال: 15854 اين زيرپورتال امروز: 28 سایت در امروز: 56262 اين صفحه امروز: 21