اخبار اسلایدی

بهترین جا برای انجام کار خیر، تلاش برای تسکین آلام بیماران است

رییس هیات مدیره مجمع خیرین سلامت کشور گفت:

دانشگاه های علوم پزشکی با انجمن های خیرین تعامل بیشتری داشته باشند /بهترین جا برای انجام کار خیر، تلاش برای تسکین آلام بیماران است

رییس هیات مدیره مجمع خیرین سلامت کشور گفت: خدمت کردن به مردم از همه نوع خوب است اما بهترین جا برای انجام کار خیر تلاش برای تسکین درد بیماران و آلام آنهاست.

به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی امور مشارکتهای اجتماعی، سازمان های مردم نهاد و خیریه های سلامت وزارت بهداشت، محمدرضا اعتمادیان رییس هیات مدیره مجمع خیرین سلامت کشور در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار ما، گفت: امام علی(ع)می فرمایند:«النعمتان مجهولتان، الصحه و الامان »دو نعمت ناشناخته اند و تا از دست نروند آشکار نمیشوند، سلامتی و امنیت.

وی در ادامه افزود: انسان تا زمانی که در بستر بیماری گرفتار نشود، قدر نعمت ارزشمند سلامتی را نمی داند  و هنگامی که بیمار می شود ارتباطش با خدا نزدیکتر می گردد چرا که متوجه چنین نعمتی بزرگ که داشته و از آن غافل بوده می شود.

رییس هیات مدیره مجمع خیرین سلامت کشور با اشاره به اینکه، خداوند در وجدان و روح آدمی  قدرتی را قرار داده که مایل است به همنوع خودش کمک کند، افزود: حضور خیرین در حوزه سلامت موجب شکوفایی عرصه بهداشت و درمان می شود و آنها سرمایه های اجتماعی کشورند و اراده های خیر اندیشان برای تسکین دردمندان، قابل تقدیر است.

وی خاطرنشان کرد: چیزی که احساس راحتی به ما می دهد گره گشایی از مشکلات مردم است و باید مردم را به کار خیر تشویق کنیم چرا که کارهایی که خیرین انجام میدهند بالاترین سرمایه دنیوی و اخروی آنان است و آرامشی که با انجام امور خیر ایجاد می شود قابل قیاس با هیچ چیز در دنیا نیست.

به گفته وی کارهای نیک و خیرخواهانه را امری خدائی و معرفتی است و در این راستا باید از هرکس و به هر اندازه که می تواند به جامعه اسلامی کمک کند استقبال و از حمایت های آنها به نحو شایسته باید قدردانی کرد تا این امر نیکوکارانه و خداپسندانه در کشور ترویج گردد و مردم مناطق محروم از نعمت وجود با برکت نیکوکاران منتفع گردند.

اعتمادیان در ادامه گفت: خیرین توانسته اند موانع عشق ورزی به نیازمندان را از سر راه بردارند و از مال و ثروت خود به مردم بی بضاعت کمک کنند و پناهگاهی برای آنها شوند و قطعا خداوند به آنها عنایت داشته که می‌توانند به مردم و جامعه خدمت رسانی کنند و در قیامت نیز خداوند ملجأ او خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه یکی از حوزه هایی که کارخیر  برای آن بسیار با اهمیت است و پاداش و اجر فراوانی دارد حوزه سلامت است، گفت: خدمت کردن به مردم از همه نوع خوب است اما بهترین جا برای انجام کار خیر تلاش برای تسکین درد بیماران و آلام آنهاست.

رییس هیات مدیره مجمع خیرین سلامت کشور در ادامه افزود: اگر کمک نیکوکاران با نیازهای جامعه همخوانی داشته باشد، می‌تواند در رفع مشکلات جامعه سهم بیشتری داشته و منجر به هم افزایی برکات آن شود. از این رو بهتر است نیازهای جامعه شناسایی شوند و نیت واقفان را به سمت رفع کمبودها سوق دهد.

به گفته اعتمادیان، خیرین و نیکوکاران به دلیل عشق و علاقه ای که به انجام کار نیک در حوزه سلامت دارند، می تواند کمک بسیار خوبی برای دولت و وزارت بهداشت باشند، گفت: دانشگاه های علوم پزشکی باید با انجمن های خیرین تعامل و ارتباط بیشتری داشته باشند تا بر اساس نیازسنجی های انجام شده، مشارکت شود.

وی با تاکید بر اینکه، کار خیر و صدقه رفع بلا می کند کسانی که کارخیر می کنند کمتر در زندگی با مشکلات مواجه می شوند، افزود: کمک به متکدیان سرچهارراهها منجر به گداپروری می شود و بعضا مفاسد دیگری هم ممکن است در پی داشته باشد و از همه مهمتر این پولها ممکن است در جای خودش خرج نشود بنابراین با کنار گذاشتن روزانه صدقه هرچند ناچیز می توان دست مسلمانی را گرفت.

به گفته وی خیرینی که در خارج از کشور هستند و قصد کمک دارند باید به مراجع ذیصلاح کمک بگیرند یا از روحانی محل خاصی که می خواهند به آنجا کمک کنند ارتباط داشته باشند.

رییس هیات مدیره مجمع خیرین سلامت کشور با اشاره به اینکه، هرچند که سفارش شده کار خیر محرمانه انجام شود اما اگر در برخی موارد اطلاع رسانی نشود الگو سازی برای مردم نمی شود و سایرین نیز تشویق به مشارکت در امور خیر نمی شوند، گفت: اگر کسی که نیت کار خیر دارد صرفا برای اینکه مردم را از کارش آگاه کند این شرک است ضمن اینکه راز دیگران را هم بر ملا کرده است.

اعتمادیان در پایان خاطرنشان کرد: کسانی که در این زمینه اطلاع رسانی می کنند خودشان خیر سلامت محسوب می شوند چون فرهنگ یاری رساندن به همنوع را ترویج می دهند./

تعداد بازديد کنندگان سايت: 56191197 تعداد بازديد زيرپورتال: 17301 اين زيرپورتال امروز: 42 سایت در امروز: 47110 اين صفحه امروز: 33