رادیوتراپی استان، به کلنگ زنی رسید

رادیوتراپی یا پرتو درمانی، بخشی از پروسه درمان بیماران سرطانی است که به علت نبود این بخش در استان، بیماران برای انجام آن ناچار به مراجعه به شهرهای بزرگ از جمله تهران هستند. مدیر دفتر فنی و طرح های عمرانی دانشگاه گفت: بزودی گلنگ ساخت مرکز رادیوتراپی به زمین خواهد خورد.

مهندس وحید خورشیدی که روز 10 خرداد 1394 در نشست مدیران حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه سخن می‌گفت، عنوان کرد: این مرکز در زمینی واقع در مرکز آموزشی - درمانی ولایت و با مشارکت خیّرین گرانقدر، اخوان خراسانی ساخته خواهد شد. وی افزود که هزینه ساخت و راه‌اندازی این مرکز حدود 180 میلیارد ریال خواهد بود و کارشناسان، زمان بهره برداری از این مرکز را دو نیم تا سه سال آینده برآورد کرده‌اند.

مهندس خورشیدی همچنین از پیشرفت فیزیکی پروژه های مراکز بهداشتی  - درمانی تاکستان و معلم کلایه، آزمایشگاه دانسفهان و کلینیک ویژه خیریه محمدزاده خبر داد.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 65398672 تعداد بازديد زيرپورتال: 21054 اين زيرپورتال امروز: 53 سایت در امروز: 9495 اين صفحه امروز: 44